Så vad gör man när man vaknar en tidig söndagsmorgon i München? Jo, man börjar med att se en Disneyfilm på rekommendation av en görgo´ vän samtidigt som man betar av lite styrkeövningar och stretching. Sedan, i lagom frukosttid för vanliga dödliga, skypar man och låter de sina på andra sidan dataskärmen bevittna delar av de nästan brottsligt högklassiga aktiviteter man satt igång i köket.
Här är vad som stått på morgonmenyn idag:
- Frökex
- Marinerade champinjoner
- Inlagda vitlöksklyftor
- Majonnäs-dressing (precis som namnet antyder blev en liten mix)
Efter sådana prestationer känns en lite mindre avancerad lunch att föredra senare. Då blir det en äggmacka att avnjutas vart än dagen bär en hän. Men vänta nu. Ingen avancerad lunch?! En äggmacka??! Nu undrar ni förstås om det verkligen var champinjoner jag marinerade? Men lugn, bara lugn. Observera att ”mindre avancerad” inte nödvändigtvis behöver utesluta att arbetet utförs med klass. En ”vanlig” äggmacka kan vara så mycket mer. Den kan förvandlas till ett mästerverk i vilket så mycket mer gömmer sig än vad ögat ser. Resultatet:
Ha en trevlig dag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar