lördag 24 september 2011

SNACK!!

Inte synonymen till prat. Jag syftar snarare på tilltugg (eftersom mina tankar i allmänhet allt som oftast kretsar kring mat).

Överst på min lista över trevligt att tugga på hamnar inte ansjovis. Det är lite synd, för tänk bara att till fredagsmyset plocka fram en skål med små, små fiskar att börja gnaga på. Det vore helt fantastiskt! Rättelse: det vore helt fantastiskt - om man tyckte om det. Jag har nämligen en skål med små, små fiskar att gnaga på, men det smakar mest salt och var inte en så hissnande upplevelse som jag hade hoppats på.
 

En hissnande upplevelse däremot, det är att baka bröd. Vilket äventyr! Igår bakade jag bröd. Hårt bröd och mjukt bröd. ÅH VAD BRA DET BLEV, särskilt det mjuka. Bröd kan få hamna nånstans i toppen på snacklistan. Om det nu platsar där, det skulle lika gärna kunna stå som en hel måltid. 















PS. Eftersom att baka med mjöl är att baka med ondska och det är ju ingenting jag sysslar med. Därför förstår jag att ni vill veta hemligheten bakom mitt mjuka och kramgoa bakunderverk. Här får ni en ledtråd: Jag kallar det
"linfrösesamfrömandelhasselnötterfibrexbakpulverkesocrèmefraicheäggsmörbröd".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar